Eredményesen tanulni a szezonnyitón

Oszd meg a bejegyzést!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Teljesítette első versenyét a Rally4-es autóval a Speed Technika párosa. Lencse Zoltán és dr. Kovács Annamária Orfűn teszteltek, a ráhangolódás pedig nagyszerűen sikerült, hiszen a 2WD kategóriájában a második helyet szerezték meg.

A páros nagyon várta már a debütálást, hiszen izgatottan várták, hogy az R5-ös technika után milyen lesz egy kétkerekes autóval versenyezni. Erre most a déli országrészben kapták meg a választ.

-Nagyon vártuk már a szezon kezdetét, azt hogy verseny körülmények között mehessünk a kis méregzsákkal. Mindkettőnk nevében mondhatom, nagyon élvezetes volt a kisautóval ralizni – tekintett vissza néhány napot Lencse Zoltán.

A páros az I. Therwoolin Boldogkő Rallyra készült Orfűn, ahol a Teszt mezőnyt erősítették. A kategóriájukban több hasonló autóval tudták összemérni magukat.

-Folyamatosan állítgattuk a Rally4-es Fiestát, de László Martint nem tudtuk megfogni. Nagyon gyorsan versenyzett, ezúton is gratulálunk neki. Elégedettek vagyunk a kategória második hellyel, ami azt mutatja nekünk, hogy jó az irány.

Az I. Therwoolin Rallyn Lencse Zoltán és dr. Kovács Annamária rendkívül erős mezőnyben lesz érdekelt, hiszen a 2WD kupában tizenhárom versenytással és természetesen a stopperrel is meg kell küzdeniük. Az orfűi tapasztalatok után azonban már  nagyon várják, hogy bajnoki pontokért is harcba szállhassanak.

-Komoly mezőny gyűlt össze az I. Therwoolin Boldogkő Rallyra, ahol szeretnék folytatni az autó tanulását. Ezt természetesen úgy szeretnénk megtenni, hogy jó eredménnyel térhessünk haza. Nem lesz könnyű, de képesnek tartom rá magunkat és a Rally4-es Ford Fiestát is – fogalmazott Lencse Zoltán.

Még több bejegyzés

Fordulhatna a széljárás

Bosszantó. Balszerencsés. Feledhető. Hosszan lehetne sorolni az ilyen és ehhez hasonló jelzőket Velenczei Ádám tavalyi bajnoki szereplésével kapcsolatban. Semmi, de

Tovább »