Esőt szeretnének hétvégére

Oszd meg a bejegyzést!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Ebben az esztendőben már a harmadik Európa bajnoki (ERC) futamán vesz részt Juhász Csaba, akinek ezúttal Bencs Zoltán navigál majd. A miskolci versenyző az előttünk álló hétvégén szeretne eredményesen szerepelni a Rally Hungary tizennégy gyorsasági szakaszán.A rajt előtt a kettős részt vett az esemény hivatalos tesztjén, amely remekül szolgálta a felkészülésüket.

  • Nagyon hasznos volt, és rendkívül jók a benyomásaim az autóról – összegezte a tapasztalatait Juhász Csaba. – Sikerült jól beállítani az autót, persze ez már csak finomhangolás volt, mert a futómű beállítás oroszlán részét elvégezte Markovics Gyuri és Farkas Zsolti. Az autón is jelentős változtatások történtek, amelyektől sokkal gyorsabb lett a Mitsubishi. Fantasztikus volt a teszten az autót vezetni, most nagyon jónak érzem a kocsit.

Pénteken a nyíregyházi rajtceremónia után irány a RabócsiRing, ahol egy szinkronpályás körverseny vár a mezőnyre, a Rally Hungary nyitányaként. A mezőny ezt már jócskán sötétben fogja teljesíteni, ráadásul az értékelésbe is beleszámít majd a máriapócsi nyitány.

  • Extra adrenalin löketet ad az üldözéses, szinkronpályás verseny – fogalmazott Juhász Csaba. – Nem igazán rallys a pálya, de a sok néző miatt még nagyobb a bizonyítási vágy, ezért parázs csaták lesznek. Szerintem itt senki sem spórol a lendülettel, mi sem fogunk óvatoskodni. Így vagyunk a hétvégi gyorsaságikkal is. Alapvetően mindegyiket szeretem, mert végre hazai pályákon, magyar nézők előtt versenyezhetünk egy ERC futamon. Már a teszten is jól esett az a sok pozitív energia, amit a nézőktől és az ismerőseinktől kaptunk. Nagyon jó érzés itthon versenyezni, de számomra a Füzér és az Újhuta a két igazi rally pálya, a szűk erdei utakon. Azokat nagyon élvezzük. Szerintem itt fog eldőlni a verseny, mert könnyű hibázni és minden apró hiba azonnal végzetes lesz. 2018-ban én is hibáztam, amikor kiütöttem pár fát az erdőből, most majd ezt az akciót kihagyom.

A Rally Hungary záró napján, tehát vasárnap eggyel több mért szakasz vár a párosokra, közte egy belvárosi gyorsaságival, amely ugyancsak népszerű a közönség körében.

  • Megpróbálunk ésszel, de nagyon gyorsan menni. Most már alkalmas lehet az autónk arra, hogy a kategória elejével küzdjünk, de jó lenne, ha az eső is besegítene. Szóval drukkolunk egy kis esőért, csapadékos időben szerintem közelebb tudunk kerülni az kategória legjobbjaihoz – zárta gondolatait Juhász Csaba.

Még több bejegyzés

Fordulhatna a széljárás

Bosszantó. Balszerencsés. Feledhető. Hosszan lehetne sorolni az ilyen és ehhez hasonló jelzőket Velenczei Ádám tavalyi bajnoki szereplésével kapcsolatban. Semmi, de

Tovább »