Megvan az érettségi, jöhet a rali

Oszd meg a bejegyzést!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Felkészült a Mercarius Országos Rally1 Bajnokság következő futamára a Horváth Ase párosa, a Németh 8V Péter – Sztanics Márió duó. A kettős az előző versenyt kihagyta, több tényező is hátráltatta őket. Pepe elmondása alapján talán jobb is, hogy nem indultak, mert az érettségi eléggé felemésztette az idejét.

  • A Q8 Oils Ózd-Eger Rally kimaradt számunkra, mert azon a héten érettségiztem és az autónk motorjához sem érkezett meg minden alkatrész. Volt egy másik opció, hogy a saját Hondánkkal megyünk, de ahhoz sem jött meg egy váltó alkatrész, utcai váltóval pedig nem akartunk  nekivágni ennek a hosszú hétvégének – igazolta hiányzását az előző versenyről Németh 8V Péter.

Mivel ez az első Rally1-es szezonjuk, így ezeket a pályákat sem ismerik, csupán az interneten fellelhető belső felvételeket tudják tanulmányozni.

  • A Salgó Rally ugyanolyan új lesz, mint a Boldogkő volt számunkra – tette hozzá Németh 8V Péter. – Már készülünk, sok belsőt néztünk meg a napokban és a nagy versenyzőktől elcsentünk pár dolgot. Bízunk benne, hogy ezáltal sokkal jobb itinert tudunk majd írni.

A szezonnyitó abaúji futam nagy csalódás volt számukra, hiszen az utolsó szakasz előtti etapon megállt az autójuk motorja, így elveszítették az ORC 2WD második helyüket. Sokat tanultak és ezeket a tapasztalatokat szeretnék átvinni a szezon hátralevő versenyeire.

  • Az első verseny megmutatta, hová vagyunk jók, ezért most a dobogót tűztük ki célul. Biztosan nehéz verseny lesz, a szuhai pálya  tartogat érdekességeket, de az időjárás is átalakíthatja az eredményeket – tette hozzá a versenyző.

A 2021-es Salgó Rally pénteken kezdődik és szombat este a Salgótarjánban felépített céldobogón ér véget.

Még több bejegyzés

Fordulhatna a széljárás

Bosszantó. Balszerencsés. Feledhető. Hosszan lehetne sorolni az ilyen és ehhez hasonló jelzőket Velenczei Ádám tavalyi bajnoki szereplésével kapcsolatban. Semmi, de

Tovább »