Nem bírja már rali nélkül

Oszd meg a bejegyzést!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Hosszú idő telt el az I. Therwoolin Boldogkő Rally óta, Zsíros Imre pedig egyre gyorsabban közlekedik a parkettás LT-vel, de mindenki nyugodjon meg, az idei Salgó Rallyn újra láthatjuk őt, Mészáros Sándorral és a Lada VFTS-sel.

  • Anya már többször is rám szólt, hogy nagyon zaklatott a lelkivilágom, tessék elmenni egy versenyre, úgyhogy nem tudok mit tenni, indulunk a Salgón – nevet Zsírpapa, aki a Boldogkő Rallyn még ORC-ben állt rajthoz, a Salgótól fogva azonban visszatér a Historicba, annál is inkább, mert komoly tervei vannak ebben a szakágban. – Wirtmannt akarom megverni. Minden gyorsasági előtt megígérem neki. Tavaly egyszer pont ezeken a pályákon már sikerült, de akkor lefelé voltak, lefelé pedig mint tudjuk minden gurul. Most fölfelé megyünk, ott esélyem sincs, de ez nem jelenti azt, hogy nem próbálom meg.

A másik ok, amiért Zsírpapa nem hagyná ki a Salgót, az Zagyvaróna, ami az egyik kedvenc pályája, igaz, fordítva jobban szereti, de erre az irányra is van egy terve

  • Zagyvaróna a szívem csücske, bár fordítva jobban szeretem, amikor Cereden van a cél. Amikor felmész a temetőig, onnan leesel, és a végén ötödikben átfér. Most fordítva is csak át kell férnie, majd legfeljebb azt írod a verseny után, hogy nem adta ki.

Zsírpapa terveinek megvalósításában nagy segítség lesz a VFTS, ami állítása szerint kirobbanó formában van.

  • Az autó nagyon jó. Kasza Zoli úgy eltalálta ezt a motort, hogy nem hiszed el. 165–166 lóerő, 195 newtonméter, 3500 és 8000 között úgy forog le, mint a Stihl fűrész. A héten még lerakok pár parkettát, de már alig várom a Salgót. – tette hozzá a historcios versenyző.

Még több bejegyzés

Fordulhatna a széljárás

Bosszantó. Balszerencsés. Feledhető. Hosszan lehetne sorolni az ilyen és ehhez hasonló jelzőket Velenczei Ádám tavalyi bajnoki szereplésével kapcsolatban. Semmi, de

Tovább »