Randevú az ózdi stadionban

Oszd meg a bejegyzést!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

A csütörtöki esős időjárás ellenére egyáltalán nincs veszélyben a Q8 Oils Ózd-Eger Rally proglógja. A rendező és az Ózdi Sport és Élmény Központ munkatársai ugyanis mindent elkövettek, elkövetnek annak érdekében, hogy a lehető legjobb körülmények fogadják a magyar bajnokság résztvevőit, valamint a kilátogató közönséget.

A Q8 Oils Ózd-Eger Rally prológjának programja a hivatalos időterv szerint a következőképpen alakul:

Rally2: 15:05

Historic: 17:05

ORB, ORC: 17:35

A Mercarius Rally Bajnokság teljes mezőnye látható lesz tehát Ózdon, kivéve a Rally3-at, hiszen nekik szombaton az átvételekkel kezdődik a hétvége. Az ózdi stadionban a szokásokhoz híven csökkenő rajtszám szerint érkeznek a párosok, tehát a Top-kategóriás menőket, valamint a két világbajnokot, Mads Ostberget és Jan Kopeckyt az esemény végén lehet látni.

A rendező Kelet Autósport Kft. minden érdeklődőt szeretett vár a hétvégi eseményen, de arra kérjük a közönséget, hogy az érvényben lévő egészségügyi szabályoknak mindenki megfelelően járjon el.

Még több bejegyzés

Fordulhatna a széljárás

Bosszantó. Balszerencsés. Feledhető. Hosszan lehetne sorolni az ilyen és ehhez hasonló jelzőket Velenczei Ádám tavalyi bajnoki szereplésével kapcsolatban. Semmi, de

Tovább »