Szeretnék magukat utolérni

Oszd meg a bejegyzést!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Egész napos teszttel készült az I. Therwoolin Boldogkő Rallyra az LPWMSport párosa, a Lovász Pál, Répás Zoltán duó. A srácok az idei évre a Mitropa Kupa versenysorozatát tervezték be, de a járvány miatt nem tudni pontosan, hogyan, hol és mikor lehet külföldön versenyezni, így a hazai indulás mellett döntöttek.

-Sárisápon készültünk 2021 első bajnoki futamára, ahol száraz és vizes körülmények között is tudtunk autózni – kezdte a beszélgetést Lovász Pál. – Az i20-as Hyundait télen tisztességesen felkészítettük, több új alkatrész került az autóba ezeket is ellenőriztük a teszten, és persze jó alkalom volt arra, hogy felvegyem az autó ritmusát.

A Vértes Rallyn versenyzett utoljára Lovász Pál, ami már nagyon régen voltl. Éppen ezért nem tesz túl nagy súlyt a saját vállára, szeretne egy jót autózni, méghozzá eredménykényszer nélkül.

– A hétvégére nincs konkrét tervünk, természetesen megyünk a saját tempónkban és szeretnénk magunkat jól érezni. Nagyon erős professzionális, mezőny gyűlt össze. Mi legutóbb tavaly augusztusban versenyeztünk, így egész biztosan kell egy kis idő, hogy megfelelő legyen a sebességünk – folytatta a versenyző. – Ebben a helyzetben nagyon örülünk, hogy van verseny. Ez az autósport szövetség és a rendező kiváló munkáját dicséri. Külön öröm, hogy egy ilyen rangos és profi mezőny gyűlt össze. Természetesen nagyon fognak hiányozni a szurkolók a pálya széléről és a szervizparkból. Sajnos rég találkoztunk, de még egy pici türelmet kérek tőlük. Bízom, benne hamarosan újra ott lehetnek Ők is a pályákon. Nekik fogunk autózni ezen a hétvégén.

Még több bejegyzés

Fordulhatna a széljárás

Bosszantó. Balszerencsés. Feledhető. Hosszan lehetne sorolni az ilyen és ehhez hasonló jelzőket Velenczei Ádám tavalyi bajnoki szereplésével kapcsolatban. Semmi, de

Tovább »