Triplázásra készül Szauer Gergő

Oszd meg a bejegyzést!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Akár három bajnoki címért is harcolhat Szauer Gergő és Kerék István az Országos Rallybajnokság záró futamán, a Nyíregyháza Rallyn. A Peugeot 208 Rally4-gyel versenyző páros a 2wd kupában és az RC4-es kategóriában is egyaránt 11 ponttal vezeti a bajnokságot.
A Peugeot Kupa eddigi négy futamából kettőn nem tudtak indulni, de így is mindössze 10 pont hátránnyal állnak a harmadik helyen. Szauer azonban kizárólag a 2wd bajnoki címét szeretné megvédeni.

  • Hosszú, nehéz verseny lesz, éppen ezért kell magabiztosan jó tempót menni, és csak a 2wd bajnoki címre koncentrálunk, nem kockáztatunk“ – foglalta össze tömören Kerék István navigátor a hétvége taktikáját.

„Abszolút egyetértek Pistivel – vette át a szót Szauer Gergő. – A szezon első két versenyét sajnos ki kellett hagynunk, utána pedig nagyon komoly munkát végeztünk azért, hogy esélyünk legyen a bajnoki címre. Ennek a munkának a gyümölcse érhet be a Nyíregyháza Rallyn, ha sikerülne megnyerni a 2wd és az RC4-es bajnokságot. Ezért dolgoztunk egész évben és most is ez a célunk.
A Peugeot Kupa is nagyon rangos bajnokság, megtiszteltetés itt versenyezni, de mivel az eddigi négy versenyből kettőt kihagytunk, a bajnoki cím sorsa nem a mi kezünkben van. Nagyon jó lenne azt a bajnokságot is megnyerni, de nem akarok belemenni semmi fölösleges kockázatvállalásba, a 2wd bajnokságra koncentrálunk.“

Még több bejegyzés

Fordulhatna a széljárás

Bosszantó. Balszerencsés. Feledhető. Hosszan lehetne sorolni az ilyen és ehhez hasonló jelzőket Velenczei Ádám tavalyi bajnoki szereplésével kapcsolatban. Semmi, de

Tovább »